MIDZOMERNACHT – LADY AMAZONE

In het nieuwste programma van Lady Amazone ontmoeten de dames elkaar tijdens Midzomernacht. Uitgerust met Dromenvangers, Oujaborden en kruidendrankjes, halen ze de hele, heldere nacht door. Wordt het een heilzame of heidense nacht? Met muziek van Moody Blues, Mendelssohn, Leonard Cohen, Queen, Donizetti, Eurythmics en vele andere. Libretto: Trudy van der Wees, Concept: Trudy van der Wees, Lady Amazone en Michel Poels, muzikale leiding: Michel Poels.

Zaterdagavond 1 september | 19.00 uur | Zangstudio Haarlem – Dutrystraat 1 – Haarlem | toegang € 10,00 (incl. consumptie)

 

Bestel hier uw tickets

Lady Amazone

Lady Amazone is opgericht als Amazone Dots in 2013 en bestaat uit zes geschoolde zangeressen (S-S-MS-MS-MS-MS-A-A). Het repertoire is zeer uiteenlopend van klassieke jazz tot aan cabaret. Repetities vinden plaats op maandagavond 1x per 14 dagen van 19.00 uur tot 20.30 uur in de Koorzaal van de Lutherse Kerk te Delft.

Het ensemble is ambitieus, in die zin dat iedereen gewend moet zijn om zowel ensemble als solistisch te zingen. Ook moet je in staat zijn om zelfstandig je partijen in te studeren. In de regel wordt uit het hoofd gezongen en zijn de concerten geënsceneerd.

Lady Amazone bestaat uit:

Sandra Heerspink – sopraan
Sandra Bouter- sopraan
Véronique Couenberg – mezzo
Sep Schaffers – mezzo
Margot Lagendijk – mezzo
Priscilla Zijp – alt/mezzo