TOP 2000 SUMMER SCRATCH   4 JULI 2020 !!!

 

Geef je vanaf nu op voor de eerste Delftse Top 2000 Summer Scratch! Je studeert in één dag je favoriete nummers uit de Top 2000 in onder leiding van een professionele koordirigent en pianist. ’s Avonds treed je op in de stationshal van Delft NS onder begeleiding van een professionele band. Nummers als Bohemian Rhapsody (Queen), Hotel California (The Eagles), Avond (Boudewijn de Groot) en Fix You (Coldplay) staan zeker op het programma. In totaal worden er zo’n 10 nummers ingestudeerd. Zangervaring is niet vereist. Voetballiefhebbers hoeven niet te vrezen: tussen 18.00 uur en 20.00 is er gelegenheid om eventueel de wedstrijd te zien.

Datum: Zaterdag 4 juli 2020
Locatie: Voorstraat 64 – Delft (L&C Voorstraat)
Concert: Stationshal Delft NS
Tijden: 10.00-17.00 uur (repetitie)
Concert: 20.30-21.30 uur
Deelnamekosten: € 60,00

Download hier het inschrijfformulier pdf Download hier het inschrijfformulier word

Deelnamekosten zijn inclusief: 
– alle bladmuziek en oefenmateriaal (digitaal)
– lunch
– hele dag koffie en thee

Je krijgt alle bladmuziek digitaal toegestuurd. Ook krijg je van alle nummers oefenbestanden, zodat je je thuis kunt voorbereiden. Als je je stemtype weet dan kan je dat doorgeven. Je krijgt dan oefenbestanden voor jouw specifieke stemtype. Je stemtype kan sopraan, alt, tenor of bas zijn. Als je je stemtype niet weet, dan krijg je oefenbestanden van beide keuzemogelijkheden. Kom je er niet uit, dan kan je ook nog contact opnemen met de organisatie.

Met medewerking van:
Michel Poels (muzikale leiding/instudering)
Thijn Vermeulen (piano/repetitor)
Freek Kroon (drums)
Egon Kracht (basgitaar, o.v.)
n.t.b. (gitaar)
Stichting Zangstudio Delft (uitvoerend producent)
i.s.m. Lijm & Cultuur en NS

 

Maart 2022  –> Naundorff – het mysterie van het Kalverbos

Op 17 maart 2022 vindt in de Boiler en in de Centrale van Lijm & Cultuur de première plaats van Naundorff – het mysterie van het Kalverbos, een nieuwe muziektheaterproductie van Stichting Zangstudio Delft waaraan maar liefst 70 amateur-koorzangers, 3 professionele zangsolisten, een orkest van conservatorium- studenten en gevorderde amateur-solisten zullen deelnemen. De Delftse journaliste en schrijfster Trudy van der Wees schrijft het libretto, dat is geïnspireerd op het leven van Carl Wilhelm Naundorff (1785-1845), die zich bij leven voordeed als Lodewijk XVII. Zijn graf bevindt zich in het Delftse Kalverbos. De bekende Delftse componist Guus Westdorp schrijft de gloednieuwe composities en arrangementen voor dit muziekspektakel.

Meer informatie over deelname aan dit project volgt later dit jaar via www.naundorff.nl

Daar zal ook info te vinden zijn over sponsoren, subsidiënten, donateurs en het donatiebeleid voor dit project.

Producent: Stichting Zangstudio Delft
Artistieke leiding: Michel Poels en Trudy van der Wees
Productie: nader te bepalen
Locatie: Lijm & Cultuur (onder voorbehoud)
Speelperiode: 17 t/m 20 maart 2022