Rock me Amadeus heeft een nieuwe eigen website. Ga naar www.koorrockmeamadeus.nl voor de komende concerten, info over de concertreizen, repertoire, leden, dirigent etc..etc..

Rock me Amadeus valt zakelijk/fiscaal onder de eenmanszaak van Michel Poels (KvK. 34343545)

 

 

 

ROCK ME AMADEUS

WWW.KOORROCKMEAMADEUS.NL

Rock me Amadeus is opgericht in 2005 en vierde in 2015 haar 10 jarig bestaan. Het koor bestaat momenteel uit 22 zangers en zingt repertoire op het snijvlak van klassieke – en popmuziek. Symfonische popmuziek als Bohemian Rhapsody, You’ve got a friend en Ain’t no mountain high enough behoren tot het standaardrepertoire van Rock me Amadeus, evenals composities van Kurt Weill, Philip Glass of Frank Zappa.

Rock me Amadeus bestaat uit:

Sopranen: Tineke Oppentocht, Zsuzsanna Landsbergen, Klaartje de Looze, Ditje Speets, Rita Berghuis, Trudy van der Wees, Maartien Hutter, Maya van der Klis

Alten: Bo Meijsing, Stella Harm, Willy Wennen, Monique van der Stap, Karin Rozenberg, Loes Dreves, Caroline van den Boogaard

Tenoren: Jos Helvoort, Dick van Dijk, Michel van der Prijt, Jeroen Staal,

Bassen: Vincent Buller, Rogier Meulenberg, Marcel Taal, Rob Migo