COMING OUT – ROCK ME AMADEUS

Wat hebben de componisten Tsjaikovsky, Samuel Barber, Bernstein, Cole Porter en Aaron Copland en waarom horen zij in een concertprogramma, samen met Dusty Springfield, Queen en Bronski Beat? Het concert “Coming Out” van koor Rock me Amadeus zal dit met muziek en teksten uit de doeken doen. Met Rock me Amadeus (zang), Frank Schipper (piano) en Jos Versteegen (gedichten). Muzikale leiding: Michel Poels

Zondagmiddag 10 februari | 15.00 uur | Rosenstock-Huessy Huis | Haarlem

 

Bestel hier uw toegangskaarten

OVER HET KOOR:

Rock me Amadeus is opgericht in 2005 en vierde in 2015 haar 10 jarig bestaan. Het koor bestaat momenteel uit 22 zangers en zingt repertoire op het snijvlak van klassieke – en popmuziek. Symfonische popmuziek als Bohemian Rhapsody, You’ve got a friend en Ain’t no mountain high enough behoren tot het standaardrepertoire van Rock me Amadeus, evenals composities van Kurt Weill, Philip Glass of Frank Zappa.

Rock me Amadeus heeft op dit moment de volgende vacatures:

tenor
bas/bariton

Bekijk Rock me Amadeus op Youtube:

Rock me Amadeus bestaat uit:

Sopranen: Tineke Oppentocht, Zsuzsanna Landsbergen, Marjan Jehée, Klaartje de Looze, Ditje Speets, Trudy van der Wees, Maartien Hutter,

Alten: Bo Meijsing, Stella Harm, Willy Wennen, Monique van der Stap, Karin Rozenberg, Loes Dreves, Caroline van den Boogaard

Tenoren: Jos Helvoort, Dick van Dijk, Jeroen Staal

Bassen: Vincent Buller, Rogier Meulenberg, Marcel Taal, Peter Hoogerbrugge